Se spune că dacă faci bine, bine vei primi în viața ta.

Se mai spune și că dacă un lucru bun se întâmplă o dată, atunci se va întâmpla și a doua oară…

Acum câteva zile am scris despre Ineleț și situația copiilor de acolo care merg pe jos până la școală. 1 oră dus și 1 oră întors pe poteci de munte. Fie soare, fie ploaie, fie zăpadă. Veți spune că nu este nimic neobișnuit, asta se întâmplă în multe zone din România. Așa este.

Mai mult, la școala din Ineleț acești copii nu au acces la internet și nici wi-fi. Nici telefoane mobile de primă sau ultimă generație. Și nici banale calculatoare. Din simplul fapt că această școală nu are curent electric, ca de altfel și celelalte case risipite pe culmile munților.

Am făcut un apel la oameni să se implice alături de noi în proiect și împreună să ducem acestor copii lumină. Lumină în toate sensurile. Lumină la care să poată citi și scrie, dar și lumină pentru minte.

Acesta a fost visul nostru frumos care a durat 3 zile. Atât.

Apoi au venit la noi doi oameni minunați care ne-au adus cu picioarele pe pământ.

Pentru că trebuie să mergem la Ineleț să facem lumină.

Cătălina și Anca sunt din nou alături de noi pentru a face bine. Cătălina și Anca de la UniCredit Țiriac Bank, care va acoperi integral costul panourilor solare și al auxiliarelor, inclusiv calculatoare și imprimanta pentru ca acești copii să aibă șansa unei educații moderne. Sau normale.

Le mulțumesc acestor doi oameni minunați, lui Ionuț Vlad de la Trasee marcate alături de care vom realiza acest proiect și tuturor și fiecăruia pentru like, share, donații și gândurile frumoase. Mai e puțin, în aprilie lumina va ajunge și la copiii din Ineleț.