Campania noastră ‪#‎LuminăpentruRomânia a fost declarată câștigătoare la secțiunea Programe din cadrul Galei Societății Civile 2016.

Până acum, în cadrul campaniei am dus lumină la 4 școli și 40 de familii din 13 județe.

 

Fotografie de Roald Aron

 

De asemenea, am câștigat un alt Premiu I la secțiunea Educație, Învățământ, Cercetare, cu acțiunea “Lumină pentru ultimele 3 școli fără electricitate din România”, din 88 de proiecte înscrise.

 

Fotografie de Roald Aron

 

Școlile la care am dus lumină și calculatoare sunt situate în Cruhla, comuna Moldova-Sulița, județul Suceava, Cornățea, comuna Poienile de sub Munte, județul Maramureș și Dobraia, comuna Cornereva, județul Caraș-Severin. La data acțiunilor de teren, februarie – martie 2015, în aceste școli învățau 27 de copii.

Acțiunea de iluminare a ultimelor 3 școli fără electricitate din România a fost posibilă prin susținerea financiară a Ropeco București și Otter Distribution, prin calculatoarele donate de UniCredit Business Integrated Solutions și cu softurile educaționale Intuitext, și suport tehnic asigurat de Guv Electronics. Mulțumim!

 

Fotografie de Andrei Becheru

Le mulțumim din nou organizatorilor și juriului pentru această recunoaștere și sperăm că autoritățile se vor implica, alături de noi, pentru a rezolva această gravă stare de fapt care afectează sute de mii de oameni și de copii. ‪#‎PrimaLumină‬

Mulțumiri și voluntarilor care ne-au fost și ne sunt alături la fiecare acțiune, celor care ne susțin prin donații și gânduri bune și, nu în ultimul rând, autorităților care ne dau “oportunitatea” de a face lumină.