Jules (Iulian Angheluţă)

După 9 ani de publicitate mi-am dat demisia pentru a pleca în aventura vieţii mele – Mongol Rally. În 2000 am călătorit cu Molo, timp de o lună, cu 50 de trenuri prin Europa, am fost şi în Asia, dar tot în Balcani, în Făgăraş şi pe plaja de la Vadu mă simt acasă. Boicotez cu succes produsele chinezeşti, cumpărând mai ales mărci româneşti. Nu am televizor şi mi-am făcut cont de Facebook special pentru Mongolia.

Molo (Alexandru Molovata)

Sunt fotograf la Jurnalul Naţional, iar în timpul liber aventurier. Am fost în expediţii la triburile din jungla amazoniană, în Peru, cu maşina în Turcia asiatică, cu velierul pe Marea Neagra, în China tibetană şi cu bicicleta până la Balcic.
M-am născut într-o ţară care nu mai există, URSS, chiar de partea cealaltă a Prutului, dar sunt din 1992 în România. Nu am carnet, dar vorbesc rusa la fel de bine ca româna. Această aventură va fi un cadou frumos la 40 de ani.

Nicu (Nicolae Stancu)

Sunt mezinul echipei, biciclist şi tânăr corporatist, am colindat România de la est la vest şi de la sud la nord şi am fost de fiecare dată surprins de paradoxurile care o definesc. Merg în Mongolia pentru că vreau să văd ce se află dincolo de Europa. Voi fi copilot pentru Iulian şi mecanic de nădejde.